Könyvelés, adótanácsadás, könyvvizsgálat

Küldetésünknek tekintjük, hogy mentesítsük Önöket a könyveléssel, adóbevallásokkal, kimutatásokkal, és egyéb adminisztratív feladatokkal való gondoktól, annak érdekében, hogy azokra a feladatokra tudjanak koncentrálni, amelyekre eredetileg a vállalkozásukat létrehozták. Ezért csak a szükséges minimális időt fogják eltölteni olyan feladatok megoldásával, amelyek az üzlettől elvonják a figyelmüket. Mivel minden lehetséges kommunikációt elektronikus útra tereltünk, a dokumentumokat elektronikus formában tároljuk és továbbítjuk, ezért az eddig feleslegesen gyártott papírhalmazoktól is megszabadítjuk, és időt takarítunk meg Önöknek.

Amennyiben Ön olyan üzleti partnert keres, aki ezeket a feladatokat úgy tudja megoldani, hogy a törvényi kötelezettségek ellátásán kívül még olyan szolgáltatásokat is nyújt, amitől cége működése átláthatóbb lesz, akkor kérem, hogy forduljon hozzánk bizalommal, és szánjon ránk időt egy rövid, személyes beszélgetés erejéig.

Mit tudunk nyújtani Önöknek?

1. Könyvvezetés, és adóbevallások készítése a hatályos törvényi kötelezettségeknek megfelelően a társaságunk által használt pénzügyi- számviteli szoftver segítségével távmunkában, vagy az Ön cégének szoftvere segítségével társasága telephelyén (visszamenőleges könyvelést is vállalunk).
2. Adóhatóság előtti képviselet, ha Ön megbíz ezzel bennünket, amely kiterjed az egyeztetések és az esetleges vizsgálatok lebonyolítására.
3. Könyvvizsgálat.
4. Bérszámfejtés, munkaügyi feladatok elvégzése távmunkában.
5. Beszámolók készítése a törvényi előírásoknak megfelelően.
6. Információk nyújtása az Ön által igényelt formában a könyvelési adatok alapján.
7. Kiegészítő szolgáltatások, amiben segítjük az Ön munkáját:
¤ Konzultáció havi rendszerességgel, illetve igény szerint.
¤ Szabályzatok készítése.
¤ Pályázatok elszámolásának és ellenőrzésének lebonyolítása.
¤ Kontrolling tevékenység.
¤ Adatrögzítés, gépelés, jegyzőkönyvvezetés.
¤ Leltározás lebonyolítása.
¤ Projektmenedzsment feladatok.
¤ Informatikai és személyzeti tanácsadás gazdálkodási területen.
¤ Egyéb adminisztratív feladatok elvégzése.