Informatikai szolgáltatások

Eddigi gyakorlatunk, valamint a kisebb és nagyobb projektekben való sikeres részvételünk tesz minket alkalmassá arra, hogy felkészítsük az Ön rendszerét a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb információ kinyerésére vállalkozása helyzetéről.

Vállaljuk azt, hogy az Ön informatikai rendszere — legyen az SAP, vagy bármilyen vállalatirányítási rendszer — úgy működjön, hogy a lehető legjobban kiszolgálja Ön és vállalkozása igényeit:

- SAP és egyéb szoftver tanácsadást,
- meglévő informatikai rendszer újraszervezését,
- működési hatékonyság növelését,
- teljes körű bérműködtetést az ügyfél rendszerén,
- teljes, vagy részterületek (pl. számlázás, tárgyi eszköz nyilvántartás) kiszervezését.

Magyarországon is egyre többen használják, illetve tervezik használni a világ egyik vezető integrált vállalatirányítási rendszerét a kisebb vállalkozásoktól a nagy, multinacionális társaságokig.

Szakértőink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek az SAP gyakorlati alkalmazása terén. Tanácsadóink gyakorlottak, problémaorientáltan dolgoznak, így hatékonyan és költségtakarékosan tudnak akár kisebb, egyedi problémák megoldásában is az Ön és vállalata rendelkezésére állni. Célunk, hogy eredményesen, a legkisebb költségekkel tudjuk támogatni az Ön cégének üzleti folyamatait tanácsadói szolgáltatásunkkal.